donderdag 27 september 2012

Obese Hoe Is Het Nu Met?

Een aantal maanden geleden heb ik als spotter gewerkt voor het televisieprogramma Obese Hoe Gaat Het Nu Met? van Eyeworks en RTL. Op donderdag 27 september en donderdag 4 oktober is het programma te zien om 21.30 uur op RTL4.

donderdag 20 september 2012

Spruiten van de aarde

Van 8 t/m 23 september is het plekgedicht 'Spruiten van de aarde' te zien tijdens de tentoonstelling LandArt Diessen 2012. Het gedicht is gemaakt door grafisch vormgever Sander Neijnens en dichter Nick J. Swarth.

woensdag 19 september 2012

TextielLab

Tijdens de verbouwing van de Concertzaal in Tilburg maak ik een serie korte sfeerimpressies. Om meer intimiteit te creƫren in de Concertzaal wordt er een kamerscherm ontworpen. Textielontwerpster Samira Boon en architect Bart Reuser ontwerpen het kamerscherm en maken de bekleding in het TextielLab in het Audax Textielmuseum.

maandag 10 september 2012

Concertzaal Tilburg

De Concertzaal in Tilburg wordt verbouwd. Op 9 oktober 2012 wordt de Concertzaal met haar nieuwe interieur voor het eerst in gebruik genomen tijdens het concert van Amsterdam Sinfonietta. Directeur Rob van Steen vertelt over de verbouwing.

zondag 2 september 2012